Voordelen van payroll voor werknemers

Het gebruik van een payroll systeem heeft niet alleen invloed op de werkgever. Ook de werknemer merkt het wanneer er van dit systeem gebruik gemaakt wordt. Zo heeft de payroll voordelen en nadelen voor de werknemer. Bij dit systeem worden de personeelskosten geregeld door een extern bedrijf. Zo is de werkgever niet direct verantwoordelijk voor zaken zoals ziekteverzuim en pensioensregelingen, wat weer veel administratie en tijd scheelt. Als werknemer hoeft u hier niet altijd wat van te merken, maar er zijn wel enkele mogelijke nadelen voor payroll werknemers. U vindt hier alle payroll voordelen en nadelen voor werknemers op een rijtje.

Alle voordelen voor Payroll werknemers

Wanneer u alle payroll voordelen en nadelen voor werknemers op een rijtje zet, is er één voordeel dat het belangrijkste is. Als werknemer wordt uw loon altijd netjes op tijd uitbetaald. De huidige staat van het bedrijf heeft geen invloed op de payroll, waardoor u ook in slechtere tijden gewoon wordt betaald. Bovendien zorgt een payroll bedrijf ervoor dat alle verzekeringen in orde zijn. Als Payroll bedrijf kunnen wij namelijk grote collectiviteitsregelingen maken met verschillende verzekeraars. Zo weet u zeker dat dat gedeelte van uw werkzaamheden goed geregeld is.

Uiteraard hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw rechten. U heeft nog steeds recht op vakantiedagen en ook ziektedagen worden gewoon uitbetaald. Een persoonlijk pensioenplan en ziektekostenverzekeringen worden ook via de payroll geregeld. Dan is er als laatste nog het grote voordeel van de flexibiliteit. Een van de fijnste voordelen voor payroll werknemers is namelijk dat u meestal geen opzegtermijn heeft. Het werk kan dus meteen worden opgezegd wanneer u iets anders heeft gevonden.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Payroll nadelen voor werknemers

Voordelen voor payroll werknemers gaan natuurlijk hand in hand met nadelen voor payroll werknemers. Payroll nadelen die werknemers in de gaten moeten houden zijn bijvoorbeeld de flexibiliteit van de werkgever. U kunt uw baan direct opzeggen, maar hetzelfde geldt voor uw werkgever. Dat maakt flexibiliteit meteen een van de grootste payroll nadelen voor werknemers. Andere payroll nadelen die werknemers raken zijn de wisselende kwaliteit van payroll bedrijven. Een van de grote nadelen voor payroll werknemers is dat de werkgever het payroll bedrijf bepaalt. Niet ieder bedrijf levert dezelfde diensten op het gebied van pensioen en compensatie voor wachtdagen, wat grote payroll nadelen voor werknemers zijn.

De balans opmaken

Het is duidelijk dat de payroll voordelen en nadelen voor werknemers flink uiteenlopen. Als werknemer is het vooral belangrijk om te bekijken welk payroll bedrijf er wordt ingeschakeld, aangezien dat veel payroll nadelen voor werknemers kan voorkomen. Zo is onze service erop gericht dat de payroll nadelen die werknemers ervaren zoveel mogelijk worden verminderd. De nadelen voor een payroll werknemer moeten namelijk nooit de voordelen in de weg staan. Een goede pensioensregeling, kennis over verzekeringen en certificaten en salaris dat op tijd wordt uitbetaald maken de payroll ervaring een stuk aangenamer. Dankzij onze goede service worden payroll nadelen die werknemers ervaren dus geminimaliseerd.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP