Hoe werkt Payroll voor werknemers?

Stel: u heeft gesolliciteerd bij een bedrijf en bent aangenomen. U bent hier begrijpelijk erg blij mee, maar dan vertelt uw toekomstige baas bij het laatste gesprek dat u aangenomen gaat worden op payroll basis. U heeft wel eens van payroll gehoord, maar weet niet helemaal wat het nu precies inhoudt en wat payroll voor werknemers betekent. De vraag “wat is payroll voor werknemer” kunnen wij voor u beantwoorden. U zult dan zien dat u met een contract op payroll basis veel voordelen mee gaat maken.

Hoe werkt Payroll voor werknemer?

Wat betekent payroll voor de werknemer? U werkt dan voor het bedrijf waar u door bent aangenomen, maar komt juridisch gezien in dienst bij een payroll bedrijf als Ppartner. Dit verandert niks aan uw werksituatie, maar garandeert wel dat alles wat met salaris te maken heeft voor u wordt afgehandeld door een professioneel bedrijf. Payroll voor werknemers brengt veel voordelen met zich mee. Als u dan ook vraagt: “Wat is payroll voor werknemer,” dan beantwoorden wij die vraag met: “Een goede manier om zeker te zijn van uw salaris.” Wij zorgen er namelijk voor dat u elke maand netjes uw salaris gestort krijgt, dat u vakantiedagen en -geld krijgt en dat u verzekerd bent van ziektegeld. Wat betekent payroll voor een werknemer die in tijdelijke dienst is? Dat uw werknemer u vaker een tijdelijk contract aan mag bieden. Hoe werkt payroll voor werknemer die nog onervaren is? Dat u via het payroll bedrijf de mogelijkheid krijgt om bij te leren en zo nodige vakkennis op te doen.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Wat betekent Payroll voor de werknemer?

U vraagt zich misschien nog steeds af: “Wat betekent payroll voor de werknemer?” Het betekent dat u in dienst bent bij een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf waar u werkt heeft niet de kennis van zaken op administratief gebied die wij wel hebben. Zodoende, wat is payroll voor werknemer? Een goede manier om ervoor te zorgen dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw contract of salaris. Hoe werkt payroll voor werknemer die al langer in dienst is? Er verandert dan eigenlijk niet veel. U blijft werken waar u werkt en krijgt gewoon uw salaris maandelijks netjes op tijd gestort. Payroll voor werknemers is zodoende een werksituatie die u nog meer zekerheid geeft.

Rechten Payroll werknemer

U zit toch nog met vragen. Wat is payroll voor werknemer op gebied van rechten voor payroll werknemer? U zult dan merken dat er eigenlijk geen verschil is met de rechten van iemand die niet volgens een payroll constructie werkt. Hoe werkt payroll voor werknemer als u nieuw in dienst komt? Ook dan zijn de rechten voor payroll werknemer helemaal perfect geregeld. Bij Ppartner vertellen wij u graag meer over rechten payroll werknemer. Ook als u als werkgever met de vraag: “Wat betekent payroll voor de werknemer” zit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ppartner legt u graag precies uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP