De vele voordelen van payroll

Bent u voor uw bedrijf aan het bekijken of payroll misschien een optie is? Dit is een manier om uzelf veel werk te besparen en ook de risico’s die u als werkgever loopt te verkleinen. In Ppartner vindt u een ervaren payroll-bedrijf dat graag de juridische verantwoordelijkheid over uw personeel van u overneemt. Zo heeft u als werkgever een stuk minder administratieve zaken om te regelen. Maar, dit is niet het enige voordeel van payroll. Laten we alle voordelen hiervan eens voor u op een rijtje zetten.

Voordeel 1: u geeft met Payroll veel werk uit handen

Als u ertoe besluit om voor uw bedrijf gebruik te maken van de diensten van een payroll bedrijf, dan brengt dit grote voordelen met zich mee. Zo zorgt u ervoor dat u een groot stuk administratie niet meer zelf hoeft te doen. Geen gedoe meer op het gebied van personeelszaken, u kunt zich nu volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Wij zorgen er dan voor dat uw personeel betaald krijgt en dat alles netjes voor hen is geregeld. Het bespaart ook op de hoeveelheid post die u krijgt van instanties als De Belastingdienst, verzekeraars en het UWV. Dit is een van de grote voordelen van payroll.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Voordeel 2: u loopt minder risico

Wanneer een payroll bedrijf uw personeel in dienst neemt, dan heeft u niet meer te maken met arbeidsrechtelijke risico’s. U hoeft zich niet meer bezig te houden met bijvoorbeeld het doorbetalen van loon bij ziektes. Ook zaken als verlof en het naleven van juridische verplichting behoren nu tot de verleden tijd. U heeft met uw bedrijf al genoeg aan uw hoofd. Laat die zorgen gewoon aan ons over!

Voordeel 3: Payroll verhoogt de flexibiliteit

Als werkgever mag u een medewerker 3 keer een contract aanbieden binnen een periode van 2 jaar. Wij mogen als payroll-bedrijf echter het personeel 6 keer een contract aanbieden binnen 4 jaar. Zo bent u gelijk een stuk flexibeler als het aankomt op uw tijdelijke personeel.

Voordeel 4: u haalt een partner in dienst met kennis van zaken

Een werkgever heeft heel wat zaken om te regelen. Wij nemen als payroll-bedrijf een groot deel van uw administratie weg. U hoeft zich nu niet meer in deze materie te verdiepen, of hier iemand voor in dienst te nemen. Wij hebben volledige kennis van zaken als het aankomt op alle mogelijke personeelszaken. U en uw mensen kunnen dan ook altijd bij ons terecht als er vragen zijn.

Zijn er ook nadelen aan Payroll?

We hebben nu een aantal grote voordelen van payroll aan u uitgelegd, maar zijn er ook nadelen aan payroll? Deze zijn er wel, maar op veel minder grote schaal dan de voordelen. Zeker als u zich goed laat informeren door Ppartner, dan vallen deze nadelen eigenlijk voor het grootste deel weg. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, of als u vragen voor ons heeft!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP