Wat is een Payroll constructie?

Heeft u een eigen bedrijf met personeel? Dan heeft u vast wel eens gehoord van payroll. Dit is een constructie waarbij uw personeel wordt overgenomen door een ander bedrijf, dat verder alle financiële en juridische verantwoordelijkheden voor uw mensen neemt. Dit is niet alleen een manier om ervoor te zorgen dat u zelf minder risico’s loopt, maar u geeft hier ook een grote hoeveelheid werk mee uit handen. Er zijn in Nederland meerdere payroll bedrijven actief. Bij Ppartner vindt u een schat aan kennis en ervaring op het gebied van payroll. Als u ons uw personeel in dienst laat nemen, dan zult u merken dat u veel meer tijd overhoudt om u te concentreren op de kernactiviteiten waar het bij uw bedrijf om draait.

Maar wat is een Payroll constructie nu precies?

Het begrip payroll is heel eenvoudig uit te leggen. Als u namelijk een bedrijf in dienst neemt voor payrolling, dan neemt dit bedrijf uw personeel in dienst. U blijft gewoon zelf uw wensen werven en in dienst nemen. Ze werken voor u en doen louter wat u van ze verlangt. Ze komen dan alleen wel bij ons op de loonlijst te staan. Wij nemen uw salarisadministratie over en zorgen er zo voor dat uw mensen elke maand netjes hun salaris gestort krijgen. We zorgen ervoor dat er een salarisspecificatie wordt verstrekt en dat er vakantiegeld wordt gereserveerd. U hoeft eigenlijk niks meer te doen wat met de administratie van uw personeel te maken heeft. Wij regelen alles en u betaalt dan maandelijks onze factuur.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Flexibel werken met Payroll

Wat is de payroll constructie die wij aanbieden? Laten we nog wat meer details geven. Stel dat u een bedrijf heeft waar u op projectbasis werkt. U zit er dan eigenlijk niet op te wachten om mensen fulltime in dienst te nemen. U heeft dan de mogelijkheid om binnen twee jaar tijd iemand 3 keer in dienst te nemen. Als u echter in zee gaat met Ppartner, dan kunt u diezelfde mensen in een periode van 5,5 jaar maar liefst 6 keer in dienst nemen! Zo bent u heel flexibel als het aankomt op uw personeel. Een ideale situatie als u het belangrijk vindt om mensen zekerheid te kunnen bieden, zonder dat u ze vast in dienst neemt.

Minder risico's met Payroll

De vraag “wat is een payroll constructie” hebben we nu wel beantwoord, maar we willen nog een heel belangrijk voordeel hiervan aanstippen. U loopt namelijk veel minder risico als u gebruik maakt van de diensten van Ppartner. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw mensen bij ziekte worden doorbetaald. Dit gebeurt ook in het geval van verzuim. U heeft hier dan verder zelf geen extra kosten aan. Wilt u meer weten over payroll of de vraag “wat is de payroll constructie van Ppartner” persoonlijk beantwoord krijgen? Neem dan vandaag nog even contact met ons op voor het maken van een afspraak om dit met ons door te spreken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP