Ervaringen met payroll

Bent u een werknemer die bij een bedrijf werkt dat opereert volgens een payroll constructie? We kunnen ons bij Ppartner dan goed voorstellen dat u hier vragen over heeft. Wat houdt het bijvoorbeeld in dat u nu niet meer betaalt krijgt door het bedrijf waar u dagelijks uw werkzaamheden uitvoert? En kunt u er wel op vertrouwen dat u nog gewoon elke maand uw salaris op tijd krijgt? Bij Ppartner geven we graag antwoord op alle vragen die u maar kunt hebben. We helpen er graag aan bij dat uw payroll ervaringen allemaal zo positief mogelijk zullen zijn.

Payroll ervaringen

Als u in dienst bent bij een bedrijf dat via een payroll constructie werkt, dan kunt u er op rekenen dat uw baas het beste met u voorheeft. Als hij of zij het juridische gedeelte aan ons toevertrouwt, dan wordt hiermee aangegeven dat uw bedrijf graag wil dat alles wat salaris te maken heeft perfect wordt geregeld. Uw bedrijf hoeft hier dan niemand voor in dienst te nemen, maar kan alles aan ons overlaten. Wij hebben mensen in dienst die alles weten van administratieve en juridische zaken. Mensen die zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Mensen die er voor willen zorgen dat uw ervaringen met payroll altijd zo positief mogelijk zijn.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Freelance Payroll ervaringen

Bent u een freelancer en merkt u dat u steeds meer tijd kwijt bent aan de administratie? Dat is vervelend, aangezien u als freelancer toch vooral bezig wilt zijn met datgene waar u goed in bent. Als u als freelancer een payroll bedrijf inschakelt, dan geeft u ook gelijk uw hele administratie uit handen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat, als u een opdracht heeft uitgevoerd, u deze door ons al van tevoren krijgt uitbetaald. Wij zorgen dan verder voor de facturatie en regelen al uw andere administratieve zaken. De freelance payroll ervaringen van freelancers die via ons werken zijn dan ook zeer positief. Ppartner is een zeer betrouwbaar bedrijf waar mensen werken die graag voor u aan de slag gaan. Die er graag voor zorgen dat u zonder andere dingen aan uw hoofd u helemaal kunt concentreren op uw kernwerkzaamheden.

Meer weten over Ppartner?

Ppartner is een bedrijf waar mensen werken die alles weten van uw salaris. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bent u een freelancer die zijn of haar administratie wil uitbesteden aan een betrouwbare externe partij met ervaring? Of gaat u zelf werken voor een bedrijf dat volgens een payroll constructie werkt en heeft u hier vragen over? Wij staan altijd klaar om deze te beantwoorden en u te adviseren. Als experts op het gebied van payroll kunt u er bij ons op rekenen dat alles helemaal perfect geregeld is. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP