Hoe werkt payroll voor werkgevers?

Het inzetten van Payroll betekent dat Ppartner het werkgeverschap overneemt. Uiteraard volgt de vraag wat payroll precies betekent. Simpel gezegd nemen wij het werkgeverschap over en nemen wij uw medewerkers in dienst. Hierbij neemt Ppartner dus ook alle verantwoordelijkheden voor uw medewerkers over. Zo kunt u zich focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Hoe werkt Payroll voor werkgevers?

Wat doet een payroll bedrijf als Ppartner zult u zich afvragen? Zoals gezegd nemen wij het werkgeverschap over. Dat betekent dat Ppartner de volledige juridische verantwoordelijkheid voor de medewerkers van uw bedrijf waarborgt. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de administratieve rompslomp en kunt u zich de volle 100% focussen op uw bedrijf. Naast het feit dat u efficiënter kunt werken, zorgt Payroll ervoor dat u minder risico’s loopt. Denk hierbij aan risico’s die te maken hebben met een cao, maar ook ziekteverzuim en pensioen. Daardoor valt er ook een behoorlijke last van uw schouders!

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Wat houdt Payroll precies in?

U als bedrijf hoeft dus eigenlijk alleen de medewerkers te werven en selecteren. Ppartner doet de rest! Natuurlijk is Ppartner niet aanwezig op de werkvloer en heeft u dus de volledige controle over het wel en wee op de werkvloer. Zo heeft u dus de leiding en wij pakken de administratieve verantwoordelijkheid. Benieuwd hoe dit contractueel in zijn werk gaat? Wij stellen een payroll contract met uw bedrijf op om onze diensten uit te voeren. Daarnaast komt er ook een contract tussen Ppartner en uw medewerkers.

Payroll via Ppartner

Logischerwijs zullen er bij u of uw medewerkers nog vragen over Payroll boven komen drijven. Dat is natuurlijk helemaal niet erg! Wij leggen het u graag uit via praktische voorbeelden en indien u kiest voor Payroll via Ppartner leggen wij het uw medewerkers ook graag uit. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP