Wat is Payroll?

Als u op zoek bent naar payroll betekenis of denkt van payroll wat is dat nou precies dan bent u de niet de enige. Er zijn veel mensen die zich afvragen wat betekent payroll eigenlijk. Of wat is een payroll contract. Daarover informeren wij u graag uitgebreid. Zo weet u straks precies de payroll betekenis en krijgt u daarmee antwoord op de vraag wat betekent payroll. Of op de vraag hoe werkt payroll?

Payroll wat is dat, wat betekent Payroll en hoe werkt payroll?

De payroll betekenis houdt in dat er sprake is van een bedrijf dat het werkgeverschap overneemt. Wat is een payroll bedrijf en wat doet een payroll bedrijf zijn dan vragen die dan weer opkomen. Op de vraag wat is een payroll bedrijf en wat doet een payroll bedrijf is eenvoudig antwoord te geven. Het payrollbedrijf verleent een dienst met het overnemen van het werkgeverschap en neemt medewerkers in dienst die voor u werken. Daarbij worden meerdere verantwoordelijkheden overgenomen.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Wat is een Payroll bedrijf en wat doet een Payroll bedrijf?

Wat is een payroll bedrijf is een vraag waar net een algemeen antwoord op is gegeven. Een meer specifiek voorbeeld is Ppartner. Wat doet een payroll bedrijf als Ppartner? Wij nemen de volledige juridische verantwoordelijkheid voor de medewerkers van uw bedrijf over. Dat biedt u het voordeel dat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden en geen risico neemt. Alle verplichtingen met betrekking tot de cao en risico’s ten aanzien van ziekteverzuim en pensioen vallen onder onze verantwoordelijkheid. Dat bespaart u bovendien tijd die u anders aan administratiewerkzaamheden dient te besteden.

Payroll wat is dat en Payroll hoe werkt het in de praktijk?

Payroll hoe werkt het in de praktijk is eveneens een vraag die vaak gesteld wordt. U heeft alleen nog maar de verantwoordelijkheid om medewerkers te werven en te selecteren. Ook geeft u begeleiding op de werkplek en valt de leiding met het toezicht onder uw verantwoordelijkheid. U hoeft alleen maar contact op te nemen met Ppartner om de payroll betekenis in de praktijk zijn werk te laten doen. Wat is een payroll contract is dan een vraag die opkomt. Dat is het contract dat wij afsluiten met uw bedrijf om deze dienst uit te voeren. De vraag wat is een payroll contract is ook anders uit te leggen. Er komt namelijk eveneens een contract tot stand tussen ons en uw medewerkers. Daarmee is de vraag wat is een payroll contract dus op meerdere manieren te beantwoorden.

Payroll hoe werkt het voor uw medewerkers en Payroll hoe werkt het voor u?

Als u uw medewerkers voorstelt te werken op payroll basis zijn er vast veel vragen. Bijvoorbeeld hoe werkt payroll voor hen? Of misschien wordt wel de vraag wat is payroll gesteld. Dat is logisch, want niet iedereen is bekend met deze termen. Wat is payroll is een vraag die gemakkelijk aan uw medewerkers uit te leggen is. In plaats van dat u de werknemer in dienst neemt, doen wij dat. Daarmee is misschien de vraag wat is payroll voor uw medewerker nog niet helemaal beantwoord. Wat betekent payroll voor uw medewerker? Die komt gewoon bij ons in dienst en wij zijn de werkgever. Payroll hoe werkt het of hoe werkt payroll is eenzelfde vraag die met bovenstaande informatie is beantwoord. Payroll wat is dat? Dat is wat Ppartner u aanbiedt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP