Payroll tarieven: wat kost payroll?

Wat kost een payroll bedrijf? De kosten voor payroll zijn hoger dan normale personeelskosten, maar met voordelige payroll tarieven kunnen ondernemers wel geld besparen. De vraag is daarom: wat kost een payroll bedrijf? Payroll kosten voor werkgevers en de payroll kosten per uur zijn belangrijk om in kaart te brengen. Dus wat kost een payroll bedrijf precies? De kosten voor een payroll constructie kunnen ontzettend uiteenlopen. Toch is het mogelijk om payroll kosten te berekenen. Door het payroll tarief te berekenen, kunt u de goedkoopste payroll service vinden.

Wat zijn de kosten voor Payroll?

U wilt weten: wat kost payroll? Maar dan moet u wel begrijpen hoe een tarief voor payroll tot stand komt. De payroll kosten berekenen gebeurt met verschillende opslagen binnen het tarief voor payroll. Het tarief voor payroll bestaat dus uit meerdere lagen. Dus wat kost payroll? U kunt de payroll kosten berekenen door alle lagen in het tarief voor payroll op te tellen. De basis voor de kosten van een payroll constructie is het bruto uurloon. U kunt de payroll verder berekenen door daar de payroll kosten voor de werkgever bij op te tellen. Ook salarisadministratie en reserveringen zijn nodig om een payroll tarief te berekenen. Om payroll kosten te berekenen heeft u veel informatie nodig. Een payroll tarief berekenen is zeer complex, waardoor de payroll kosten voor werkgevers variëren.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Een Payroll tarief berekenen doet u zo

De prijs van payroll berekenen kan makkelijker. De kosten van een payroll constructie kan namelijk worden bepaald met behulp van een payroll omrekenfactor. Bij een omrekenfactor voor payroll vormt het bruto uurloon de basis voor de kosten van de payroll. Dan moet u extra payroll kosten voor de werkgever bij de payroll berekenen: namelijk de kosten voor de payroll service. Het payroll tarief wordt vervolgens bepaald met een simpele rekensom met de payroll omrekenfactor. Deze omrekenfactor voor payroll is afhankelijk van de payroll tarieven die een payroll bedrijf hanteert. Daarnaast spelen de gewerkte uren van werknemers ook een rol. Gemiddeld ligt de payroll omrekenfactor tussen de 1,5 en 1,75. Wilt u dus weten: wat kost een payroll bedrijf precies? Vermenigvuldig het brutoloon van de werknemer dan met de payroll omrekenfactor.

Hoe vindt u de goedkoopste Payroll?

Het vinden van de goedkoopste payroll tarieven is voor veel ondernemers belangrijk. De goedkoopste payroll kunt u eenvoudig vinden door de omrekenfactor voor payroll te vergelijken. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen omrekenfactor voor payroll, waardoor u de kosten voor payroll eenvoudig kunt vergelijken. De goedkoopste payroll heeft meestal de minste extra kosten in de payroll constructie. Bij de goedkoopste payroll tarieven betaalt u vooral echte personeelskosten en zijn de extra payroll kosten per uur vrij laag. Heeft u de prijzen van de payroll kunnen berekenen? Bereken de goedkoopste payroll tarieven dan om in payroll kosten per uur. Door naar de payroll kosten per uur te kijken, kunt u namelijk zien hoe payroll tarieven in verhouding staan tot de gewerkte uren. Zo ontdekt u de goedkoopste payroll tarieven.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP