Aan de slag met een payroll bedrijf in Zeeland

Een werkgever moet bij het runnen van een bedrijf aan een groot aantal verschillende zaken denken. Veel van deze zaken leiden eigenlijk alleen maar af van de kernactiviteiten die men wil ontplooien. Dit kan een belemmering zijn om een bedrijf verder door te laten groeien, of om het optimaal te laten functioneren. Vooral de zaken die zijn gerelateerd aan het personeel vragen veel tijd en aandacht. Toch is dit niet nodig, als u hiervoor een payroll-bedrijf inschakelt. Een dergelijk bedrijf neemt namelijk uw personeel in dienst en regelt verder alles, terwijl deze mensen wel gewoon bij u blijven werken. Ppartner is een betrouwbaar bedrijf op het gebied van payroll in Zeeland.

Waarom zou u voor Payroll kiezen?

Het klinkt misschien een beetje ongemakkelijk. Uw eigen mensen door een ander bedrijf in dienst laten nemen? Brengt dat geen grote risico’s met zich mee? Dit is absoluut niet het geval. Als u een goed payroll bedrijf als Ppartner inschakelt, dan kunt u er namelijk op rekenen dat er eigenlijk weinig gaat veranderen. Uw mensen werken gewoon voor u, krijgen netjes op tijd betaald en blijven hun talenten optimaal voor u inzetten. Er is echter wel een groot verschil als u een payroll-bedrijf inschakelt. Praktisch alle rompslomp die te maken heeft met het in dienst hebben van personeel valt namelijk weg. Wij nemen alle juridische zaken van u over. Dit geldt zodoende ook voor de risico’s die om de hoek komen kijken als u mensen in dienst heeft. Met andere woorden: als u een payroll-bedrijf inschakelt heeft u minder zorgen, maar wel meer tijd voor de kernactiviteiten van uw bedrijf!

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Ppartner als betrouwbare Payroll partner

We hebben bij Ppartner een schat aan ervaring als het aankomt op payroll. Als u uw mensen door ons in dienst laat nemen, dan kunt u er zodoende ook voor zorgen dat er goed voor ze wordt gezorgd. We betalen elke maand hun salaris, zorgen dat ze doorbetaald worden bij ziekte en handelen ook alle andere juridische zaken af. Hier houden wij u van op de hoogte, maar u hoeft er zelf niet meer actief mee bezig te zijn. De tijd die u kwijt was aan het bijhouden van de personeelsadministratie kunt u nu besteden aan het doorontwikkelen van uw producten of diensten. Geen cursussen meer om alle nieuwe regels op het gebied van personeel te leren kennen! We bespreken alle mogelijkheden die wij u op het gebied van payroll te bieden hebben graag een keer met u. We bekijken dan alle voordelen en maken een plan om de overdracht zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. U en uw personeel zullen merken dat werken met een payroll-bedrijf heel wat zorgen als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. We hopen dan ook dat u snel contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak met de experts van Ppartner.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP