De voordelen van payroll in de retail

Heeft u een bedrijf in de retail en merkt u dat u steeds meer tijd kwijt bent aan de administratie van uw personeel? Niet verwonderlijk, aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het bijhouden hiervan. De vraag is dan of u hier iemand voor in dienst moet nemen, of zelf veel tijd op moet offeren die u ook zou kunnen gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf. Er is echter ook een derde keuze, namelijk payrolling. Bij payrolling laat u al uw personeel in dienst gaan bij een gespecialiseerd bedrijf. Uw mensen blijven dan gewoon voor u werken, waarbij u ze vertelt wat ze moeten doen. Het uitbetalen van het salaris en alles wat hierbij komt kijken wordt dan echter overgenomen door het payrolling-bedrijf. PPartner is expert op het gebied van payrolling. We helpen u dan ook graag bij het wegnemen van de administratieve rompslomp.

Payroll en Retail

Payrolling is een handige manier om uzelf flink wat werk uit handen te nemen, maar ook om de risico’s die u loopt te verkleinen. Als u bijvoorbeeld een werknemer heeft die langdurig ziek is, dan kan u dit heel wat geld kosten. Wij nemen deze risico’s van u over. Uw mensen zijn nu eenmaal bij ons in dienst, dit houdt in dat alle verplichtingen bij ons terecht komen. Wij zorgen ervoor dat het salaris wordt uitbetaald, dat mensen hun vakantiegeld krijgen en dat ze bij ziekte worden doorbetaald. Toch bent u degene die bepaalt wat uw mensen voor werk doen. Daar komt ook bij dat u degene bent die nieuwe mensen aanneemt.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Flexibel werken met een Payrolling bedrijf

Als u een bedrijf heeft in de retail, dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid te maken met flexibele werkdruk. Er zijn periodes dat u meer mensen nodig heeft, maar ook periodes dat het allemaal een stuk rustiger is. U kunt hier op inspelen door mensen vaker tijdelijk in dienst te nemen. U als werkgever bent echter maar gerechtigd om binnen een periode van 2 jaar dezelfde persoon 3 keer in dienst te nemen. Ppartner kan als payrolling bedrijf dezelfde persoon in een periode van 5,5 jaar maar liefst zes keer in dienst nemen. Zo bent u veel flexibeler met de mensen die voor u werken.

Meer weten over Payrolling?

Zoals u ziet heeft payrolling een groot aantal voordelen voor u. We raden u dan ook aan om eens contact met Ppartner op te nemen als u meer wilt weten over wat payrolling precies inhoudt. Belangrijker nog, wij kunnen u nog meer details geven over alle voordelen die u oploopt als u met payrolling aan de slag gaat. U vindt hier op onze website meer informatie over, maar we staan ook altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. U vindt in Ppartner een betrouwbare partner die graag met u samenwerkt om u werk uit handen te nemen, zodat u zich zelf helemaal kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP