De voordelen van Payroll voor de Logistiek

Heeft u een bedrijf dat werkzaam is in de logistiek en merkt u dat u veel tijd kwijt bent aan het regelen van alle personeelszaken? Of heeft u hier iemand voor in dienst moeten nemen die flink drukt op uw overhead? Het is dan verstandig om eens te overwegen een payroll-bedrijf als Ppartner in te schakelen. Ppartner is namelijk een bedrijf dat uw personeel van u overneemt. Wij regelen dan de administratieve zaken en zorgen dat uw mensen betaald worden, u blijft degene die bepaalt wat zij voor werkzaamheden uitvoeren. Op deze manier geeft u zeer veel werk uit handen en kunt u uzelf meer richten op de kerntaken van uw bedrijf. Niet onbelangrijk, u kunt dan ook flexibeler omgaan met uw personeel.

Met Payroll de Logistiek ondersteunen

Bij Ppartner werken experts op het gebied van payrolling. Wij weten hoe belangrijk het is voor een bedrijf dat alle zaken met betrekking tot het personeel goed geregeld worden. We weten ook dat het niet voor elk bedrijf mogelijk is om hier iemand voor in dienst te nemen. Als u al dat werk zelf moet doen, dan bent u dagelijks heel wat tijd kwijt. Niet alleen moet uw personeel betaald worden en moeten er salarisstroken gemaakt worden, u moet uzelf ook op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen op het gebied van juridische en financiele zaken. Ppartner neemt dit u allemaal uit handen. Wij hebben experts in dienst die hier alles vanaf weten en die deze zaken graag voor u regelen.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Meer weten over Payrolling bij Ppartner?

We vertellen u graag meer over payrolling bij Ppartner. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken, zodat wij een en ander met u door kunnen spreken. U kunt al uw vragen over payrolling bij ons kwijt en u krijgt van ons de antwoorden die u zoekt. U zult tijdens het gesprek merken dat payrolling ook voor uw bedrijf de oplossing is en dat Ppartner een betrouwbare partij is. Zowel u als uw mensen zullen met plezier met Ppartner in zee gaan. We hopen dan ook snel een keer van u te horen om de mogelijkheden op een rijtje te zetten!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP