Aan de slag met Payroll in de kinderopvang

Bedrijven in de kinderopvang doen er goed aan te overwegen een payroll-bedrijf in te schakelen. In de kinderopvang is het nu eenmaal zo dat er veelal gewerkt wordt met flexibele arbeidscontracten. Een payroll-bedrijf als Ppartner kan dit voor u in goede banen leiden. Als u ons inschakelt nemen wij namelijk uw personeel van u over en regelen daarna alle juridische zaken, terwijl deze mensen natuurlijk wel gewoon bij u blijven werken. U heeft minder administratieve taken om uit te voeren en kunt u zodoende richten om waar het om draait bij kinderopvang: het aanbieden van de best mogelijke zorg voor de kinderen!

Wat houdt Payroll voor kinderopvang precies in?

Bij payroll neemt een payroll bedrijf als Ppartner uw personeel in dienst, terwijl deze mensen wel gewoon voor u blijven werken. Dit houdt in dat u wel degelijk uw personeel heeft, maar niet de administratieve taken die hier bij horen. U hoeft zodoende niet te zorgen voor de uitbetaling van het salaris en draagt daarnaast ook niet de risico’s als uw werknemer bijvoorbeeld ziek wordt. Al deze risico’s worden door ons overgenomen, net als de zorg voor het gehele administratieve en juridische plaatje dat komt kijken bij het in dienst hebben van personeel. U kunt zich nu gewoon bezig houden met het zo goed mogelijk laten draaien van uw kinderopvang.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Flexibel werken met de diensten van Ppartner

Indien u voor uw kinderopvang Ppartner inschakelt, dan nemen wij het gehele juridische traject dat betrekking heeft tot het personeel van u over. Wij nemen uw mensen in dienst, zodat u de mogelijkheid heeft om deze flexibel in te zetten. U heeft als werkgever namelijk maar de mogelijkheid om een persoon in twee jaar tijd drie keer in dienst te nemen. Als u ons uw mensen onder onze hoede laat nemen, dan kunnen wij deze zelfde persoon in 4 jaar tijd zes keer in dienst nemen. In de kinderopvang is het zo dat u altijd met een flexibel aantal mensen werkt. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen dat naar uw opvang gaat. Het kan vrij snel gebeuren dat u meer of minder krachten nodig heeft, dan is het ook fijn als u hier flexibele mogelijkheden voor heeft. Met payroll is dat ook het geval.

Meer weten over Payroll?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over payroll. Onze experts gaan graag eens met u om tafel zitten om uw mogelijkheden met u door te spreken. Mocht u zorgen hebben over het feit dat uw mensen juridisch gezien niet meer voor u werken, dan nemen we deze graag bij u weg. In de praktijk verandert er namelijk niks aan hoe alles reilt en zeilt op uw bedrijf. Tijdens een vrijblijvend gesprek beantwoorden we al uw vragen en zetten we de vele voordelen van payroll voor u op een rijtje. We hopen dan ook snel van u te horen!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP