Payroll diensten voor uw ICT bedrijf

Bij het leiding geven over een bedrijf zijn er heel wat verschillende zaken om rekening mee te houden. Het liefste zou u zich natuurlijk bezig willen houden met uw kernbezigheden. Het laten draaien van uw bedrijf, mensen aansturen, nieuwe producten ontwikkelen, bestaande producten verbeteren… Daar omheen steekt echter nog een groot aantal andere bezigheden de kop op. Het regelen van alle fiscale en juridische zaken met betrekking van uw personeel is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. Hoe handig zou het dan zijn als u deze grote verantwoordelijk naar een ander bedrijf door zou kunnen schuiven? Neem hiervoor gewoon even contact op met PPartner! Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van payroll diensten.

Uw Payroll partner in de ICT

U heeft een bedrijf in de ICT. U bent dan werkzaam in een branche die altijd in beweging is. Hier worden altijd spannende, nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe diensten opgestart. U wilt hier met uw bedrijf natuurlijk in voorop lopen. Maar u wilt ook uw personeel zo goed mogelijk van dienst zijn. Als u dan PPartner inschakelt voor de payroll voor ICT bedrijven, dan weet u zeker dat dit iets is waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Samenwerken met een betrouwbaar payroll bedrijf als het onze heeft een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Wat doet een Payroll bedrijf precies?

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om een payroll bedrijf in te schakelen, maar weet u niet precies wat een dergelijk bedrijf doet? Laat ons dat dan even voor u op een rijtje zetten. Als u een payroll bedrijf inschakelt, dan neemt dit bedrijf alle juridische verantwoordelijk met betrekking tot uw werknemers van u over. PPartner neemt dan bijvoorbeeld al uw werknemers in dienst. We honoreren de afspraken die u met uw mensen heeft gemaakt in de arbeidsovereenkomst die u met ze heeft gesloten. We zorgen ervoor dat het salaris netjes op tijd wordt overgemaakt, dat er een specificatie en jaaropgave worden verstuurd en dat alles omtrent ziekteverzuim en CAO wordt geregeld. Zo heeft u een stuk minder risico’s en verplichtingen en houdt u zelf meer tijd over voor wat u het liefste doet, uw bedrijf runnen!

Meer tijd om uw bedrijf effectief te laten draaien

Bij PPartner weten we alles wat maar met de juridische aspecten van mensen in dienst hebben te maken heeft. We nemen dit deel van uw bedrijfsvoering dan ook graag van u over. Wilt u hier meer over weten? Doe dan de check op onze website. Hier komt uit naar voren of het voor u handig is om ons uw activiteiten op salarisgebied over te laten nemen. Bij ons heeft u dan op een enkele plek alles met betrekking tot uw personeel in beeld, zonder dat u de rompslomp heeft die met het bijhouden van een salarisadministratie te maken heeft! Neem vandaag nog contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP