De voordelen van payroll in de bouw

Heeft u een bedrijf in de bouw? Dan werkt u hier naar alle waarschijnlijkheid met personeel dat flexibel wordt ingezet. Dit brengt veel administratief werk met zich mee, waar u veel tijd aan kwijt bent. Dit, of u moet hier iemand voor in dienst nemen. U kunt er echter ook voor kiezen om een payroll bedrijf in te schakelen. Ppartner is zo’n payroll bedrijf, dat uw payroll in dienst neemt, met alle juridische verantwoordelijkheid die hier bij komt kijken. Ondertussen blijven uw mensen wel gewoon voor u werken en bent u degene die bepaalt wat zij doen. Werken met een payroll bedrijf brengt een groot aantal grote voordelen met zich mee.

Waarom zou u een Payroll bedrijf inschakelen

Het payroll bedrijf neemt voor u alle juridische en financiele risico’s op zich die met personeel in dienst hebben te maken hebben. Dat is een hele zorg minder! U heeft geen WW-lasten als het contract van uw werknemer is afgelopen en heeft de mogelijkheid om een werknemer veel vaker tijdelijk in dienst te nemen, dan wanneer u deze persoon zelf in dienst zou nemen. En alhoewel u geen zorgen op juridisch en financieel vlak meer heeft aangaande uw werknemers, bent u wel de persoon die bepaalt wat voor werkzaamheden deze mensen voor u uitvoeren. Als u een payroll bedrijf inschakelt, dan heeft u minder zorgen en meer tijd om uw bedrijf te laten groeien.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Meer weten over Payrolling?

Als u meer wilt weten over payrolling en de voordelen die dit ook voor u met zich meebrengt, dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Ppartner. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen en onze mogelijkheden met ons door te nemen. We vertellen u dan meer over ons bedrijf en maken afspraken met u. U zult zien dat ook uw bedrijf er erg bij gebaat is om in zee te gaan met een payrolling bedrijf. Bij ons vindt u dan de ervaring en kennis op dit gebied die u de geruststelling geven dat uw personeel bij ons in goede handen is.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP