Een Payroll bedrijf inzetten in de beveiligingsbranche

Heeft u een bedrijf in de beveiligingsbranche? Dan weet u dat u uw mensen dan flexibel in moet kunnen zetten. De ene week kunt u met uw bedrijf meer klussen hebben dan de andere week, uw personeel zal dan ook niet elke week evenveel werken. Dit vraagt nogal wat op het gebied van uw loonadministratie. U zult elke week bij moeten houden hoeveel uw mensen werken en wat ze hiervoor betaald moeten krijgen. Hier gaat veel tijd en werk in zitten, die u waarschijnlijk liever zou besteden aan uw kernactiviteiten. Schakel dan een payroll bedrijf in om de hele salarisadministratie van u over te laten nemen. Een payroll bedrijf als Ppartner.

Payroll voor beveiliging inschakelen

U vindt in Ppartner een betrouwbaar bedrijf waar mensen werken die alles weten van de juridische kanten van personeel in dienst hebben. Zij zijn constant op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied en nemen u graag alle taken en zorgen uit handen. Een payrolling bedrijf neemt namelijk uw personeel in dienst. Dit klinkt als een rare constructie, maar is het absoluut niet. Terwijl u uw mensen aanstuurt en zorgt dat uw bedrijf blijft draaien, komen wij alle arbeidsafspraken die u met uw mensen heeft gemaakt voor u na. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet, want ook alle werkgeversrisico’s liggen vanaf nu bij ons. Dat scheelt u weer een hoop zorgen!

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

Wat doet een Payroll bedrijf dan precies?

Als u uw beveiligingsbedrijf wil laten draaien en uw mensen aan wilt sturen, maar geen zin heeft in de administratieve rompslomp die hier bij komt kijken, dan is het verstandig Ppartner in te schakelen. Wij beginnen ermee uw mensen in dienst te nemen. Dit, met naleving van de afspraken die u met uw mensen heeft gemaakt in het arbeidscontract. Vanaf dit moment regelen wij alles wat met juridische aspecten van uw personeel te maken heeft. Dit houdt bijvoorbeeld ook in dat wij alle risico’s van u overnemen. We hebben het dan bijvoorbeeld over ziekterisico’s. Zo spaart u veel vrije tijd op die u kunt steken in het verder laten groeien van uw eigen bedrijf. Het inschakelen van een payroll bedrijf is vooral nuttig voor bedrijven die veel met oproepkrachten werken, wat in de beveiliging natuurlijk het geval is.

Meer weten over Payroll en de beveiligingsbranche?

We staan niet alleen klaar om uw salarisadministratie van u over te nemen, maar ook om u al het advies op dit gebied te geven dat u maar kunt wensen. Alle vragen die u op ons af wilt vuren zullen wij duidelijk beantwoorden. Bij ons vindt u een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het in dienst hebben van personeel. We zetten deze expertise graag in om ook uw bedrijf verder te helpen!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP