Wat zijn de kosten van payroll voor ZZP’ers?

U heeft ongetwijfeld wel eens van payroll gehoord. Dit is een constructie waarbij een bedrijf zijn werknemers onderbrengt bij een payroll bedrijf. Dit bedrijf zorgt er dan voor dat de werknemers hun geld krijgen en regelt ook alle andere juridische zaken. Dit zorgt ervoor dat een werkgever allemaal administratieve rompslomp uit handen geeft, waardoor men zich compleet kan concentreren op de kernactiviteiten van het bedrijf. Een perfecte oplossing zodoende, die wij als Ppartner aan u kunnen aanbieden. Maar wist u dat u als zzp’er ook van payrolling gebruik kunt maken? Ook als zzp’er geeft u dan een grote hoeveelheid werk uit handen en heeft u alle tijd om u te concentreren op uw echte werk.

Als ZZP’er aam de slag met Payroll

Een payroll bedrijf kan het uw leven als freelancer een stuk makkelijker maken. Als u zich bij ons inschrijft, dan komt u effectief bij ons in dienst. U hoeft dan niet meer als ZZP’er of freelancer ingeschreven te staan bij de KvK. Heeft u dan bijvoorbeeld een opdracht uitgevoerd voor een klant, dan stuurt u de rekening naar ons. Wij zorgen dat de rekening betaald wordt, maar betalen het bedrag van de rekening wel alvast aan u. En zo helpen wij u ook met alles dat te maken heeft met belastingen, debiteuren en administratie. Allemaal zaken waar u zich eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden, maar waar wij bij uitstek in zijn gespecialiseerd. U betaalt ons hier wel voor, maar u krijgt hier veel rust voor terug.

Meer weten over Payroll? Vraag gratis informatie aan!

ppartner payroll goes

ZZP Payroll kosten

Als u als ZZP’er in dienst bent bij een payroll bedrijf, dan betaalt u kosten voor de payroll van ZZP. Bij Ppartner hanteren we scherpe tarieven voor uw diensten. U houdt hier dan alsnog een flink bedrag aan over als de ZZP payroll kosten er vanaf zijn gehaald. Uiteraard hanteren verschillende payroll bedrijven verschillende kosten voor payroll van ZZP. Bij ons kunt u er op rekenen dat u niet alleen maar scherpe tarieven zult vinden, maar dat u ook de beste service krijgt. Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld en dat u op het gebied van uw fiscale administratie nergens meer naar om te kijken heeft!

Is Payroll iets voor u?

We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over payroll en de voordelen die dit oplevert voor een ZZP’er, voordat u met ons in zee wilt gaan. U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. We raden u aan om ook de uitgebreide informatie over dit onderwerp die er op Internet terug te vinden is eens goed door te nemen. U moet er helemaal zeker van zijn dat payroll iets voor u is. Wij denken dat u enorm geholpen wordt als u als zzp’er onze diensten inschakelt. U hoeft dan niet meer constant met uw administratie bezig te zijn of te stressen of een bepaalde opdrachtgever u wel op tijd betaalt of niet!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer weten over Payroll? Neem dan contact op of kom gerust eens langs voor een kop koffie! Groet, Remco den Ouden

remco-ppartner-onder

Kom meer te weten over Ppartner


LOCATIE

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

CONTACT

0113 - 405 155
info@ppartner.nl

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP