Over Ons

Aangenaam kennis te maken

Onze medewerkers
ppartner-over-ons-payroll-ruud
Ruud van Houten

“Wij zorgen ervoor dat uw papierwerk in orde is.”

Remco den Ouden

“Voor elke financiële vraag staan we voor u klaar.”

ppartner-payroll-bedrijven-karina
Karina Schoe-Riemens

"Ik verzorg alle financiële administratie van Ppartner."

ppartner-payroll-bedrijven-miranda
Miranda Gideonse

"Bij mij kun je terecht voor al je vragen over verloning."

Verklaringen

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw papierwerk in orde is, maar zorgen er ook voor dat ons papierwerk in orde is. Hieronder kunt u onze verklaringen inzien.

Betalingsgedrag
Horeca Partner
Betalingsgedrag (loonheffingen)
Horeca Partner
Verklaring SNA
Horeca Partner
Betalingsgedrag
Intermediair Partner
Betalingsgedrag (loonheffingen)
Intermediair Partner
Verklaring SNA
Intermediair Partner

KLANTERVARINGEN

De reden om voor Ppartner te kiezen: Informeel en snel contact met Ppartner. Ppartner is flexibel en probeert met je mee te denken. De begeleiding van Ppartner: Is duidelijk, als je vragen hebt, kan je ze goed bereiken en je wordt snel geholpen! Jullie sterkste punt: flexibel, maatwerk en de mogelijkheid om meer te doen via samenwerking, dan alleen payroll! De score die ik jullie geef: Dat zou een 8,5 zijn!

Jochem Zorgman

Restaurant Leckerrr

Jan van Bale

Boost Ontwerp
De begeleiding was heel inzichtelijk. Wij kregen een duidelijk overzicht met hoe de zaken in gang zouden gaan en wat dit zou gaan kosten. Het sterkste punt van Ppartner is de transparantie. Voor mij als ondernemer een fijne ervaring om exact te weten wie en waarvoor je betaald. Daarnaast vielen de kosten/marges ook erg mee.
Wij hebben voor Ppartner gekozen omdat wij in het verleden al eens een samenwerking hadden gehad. Hierdoor wist ik al een beetje hoe alles ging en had ik bekende gezichten. Dit was voor mij wel fijn. Natuurlijk kijk je ook altijd naar de prijs en deze beviel ons ook wel. Er is goede & persoonlijke begeleiding, hierdoor zijn de ‘lijnen’ kort en zodra er iets is word dit dan ook gelijk geregeld. Wij zullen jullie dus ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Lois Sluijs

The Green Parrot
TOP